Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Urenregistratie bij en voor de R2Group

Urenregistraties horen erbij als je een IT specialist inhuurt. Ook als je dat doet via de R2Group. Toch zul je er niet veel tijd aan kwijt zijn. R2Group doet de meeste handelingen voor je. Of je nu opdrachtgever of kandidaat bent.

Goedkeuring uren door opdrachtgever

Bij R2Group ontvang je een link en password naar jouw eigen online internetomgeving. In deze omgeving kun je jouw uren voor het project bijhouden. Aan het einde van de maand stuur je jouw gewerkte uren digitaal naar de goedkeurende manager bij je opdrachtgever. De online omgeving biedt je hiervoor een handige tool.

Na goedkeuring van je uren door de opdrachtgever mail je vervolgens jouw factuur naar: factuur@r2group.nl.

Uren verantwoording via het uren systeem van de klant

Ben je bij een opdrachtgever aan het werk welke gebruikmaakt van een eigen urenverantwoordingsysteem, stuur dan een (digitale) kopie van deze goedgekeurde urenstaten naar factuur@r2group.nl. R2Group neemt deze uren over. Het verwerken van deze administratie neemt maximaal één werkdag in beslag. Mail vervolgens je factuur naar: factuur@r2group.nl.

Mijn uren kloppen niet, wat nu?

Mocht het voorkomen dat de uren niet kloppen, neem dan direct contact op met R2Group. R2group pakt dit direct op in samenspraak met je opdrachtgever.

Overwerken

Het wel of niet mogen rekenen van overuren is afhankelijk van de afspraken die er met een specifieke opdrachtgever zijn gemaakt.

Voordat je van start gaat aan een project ontvang je een bevestigingsmail waar de exacte afspraken voor die specifieke opdrachtgever in staan. Als je overuren mag rekenen, dan zal dit er ook in vermeld staan.

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact op met R2Group. Bel R2Group via telefoonnummer: 010-3161066 of stuur een e-mail naar: info@r2group.nl.
Copyright © 2021 R2Group   |  Privacystatement   |  Disclaimer
R2Group bv gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.