Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Contract

Benodigde documenten voor het opmaken van een contract bij R2Group

Wat nodig is verschilt soms per kandidaat, maar wat R2Group in elk geval altijd nodig heeft zijn de volgende zaken:

  • NAW gegevens
  • Kopie van je paspoort
  • CV
  • Bedrijfsgegevens
  • BTW nummer
  • Betaalgegevens

Verder kan het zo zijn dat de opdrachtgever specifieke documenten verlangt. Denk hierbij aan een VOG, specifieke referenties of bijvoorbeeld diploma’s.

Mag R2Group een kopie van mijn identiteitsbewijs opvragen en bewaren?

Indien er een wettelijke noodzaak bestaat staat de privacywetgeving toe dat er een kopie van een identiteitsdocument wordt bewaard. Bij de inzet van een zelfstandig IT professional op projectbasis is deze wettelijke noodzaak aanwezig.

In het geval van het inzetten van een medewerker in loondienst is deze wettelijke noodzaak er niet. Om te voldoen aan de wetgeving van de inlener aansprakelijkheid moet R2Group wel een aantal zaken administreren, zoals je NAW gegevens, BSN nummer je geboortedatum.

Het makkelijkst zijn deze gegevens te controleren met behulp van een kopie van een identiteitsdocument, deze kopie mag alleen met jouw toestemming worden opgeslagen.

Als je hier niet mee akkoord gaat, dan verlangt de R2Group een verklaring identiteit van je werkgever met bovengenoemde gegevens erop.

Krijg ik een contract per post toegezonden?

Nee, R2Group probeert zoveel mogelijk de administratie digitaal te laten verlopen. Je krijgt je contract digitaal toegezonden voor ondertekening. Het getekende contract stuur je dan vervolgens ook weer digitaal terug.

Waar moet mijn betaalrekening aan voldoen?

De bankrekening moet een zakelijke rekening zijn welke op naam staat van jouw eigen onderneming. In het geval dat er gewerkt wordt via payrolling mag je wel een persoonlijke bankrekening doorgeven.
Copyright © 2021 R2Group   |  Privacystatement   |  Disclaimer
R2Group bv gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.